Hemsidor

Hemsidor

[metaslider id=17]

Nå helt nya kundgrupper med en professionell hemsida.
Våra webbdesigner bygger en unik hemsida som fungerar på dator, surfplatta och mobil – responsiv design.

hemsidor_2

SEO – Sökmotoroptimering

Vi optimerar din hemsida och webshop i tre olika steg – nulägesanalys, optimering samt uppföljning. Alla tre steg är viktiga för att få bästa förutsättningarna för att synas på sökmotorerna.

Flerspråks stöd

Med vårt flerspråksstöd kan du ha olika språk på din hemsida. Besökarna byter språk på hemsidan med ett snabbt klick på en flagga.

Hör av dig för att prata mer om flerspråksstöd till din hemsida.

Levande hemsida

Med våra serviceavtal får du tid över till annat. När du behöver få en uppdatering gjord på din hemsida är det bara att maila vad som ska göras så ordnar vi det inom kort.

Sociala medier

Sociala medier – med Facebook i spetsen – får allt större betydelse för företag och det har aldrig varit mer på sin plats att börja fundera på vad Facebook faktiskt har att erbjuda dig som företagare än nu.

Responsiv Design

För några år sedan fanns inte responsiva hemsidor och då hade företag istället separata hemsidor för mobiler. Detta innebar dubbelt jobb varje gång hemsidan skulle uppdateras. En hemsida med responsiv design uppdaterar du bara på ett ställe. Tekniken bakom ordnar sedan så att innehållet skalas om och visas på ett lättläst och snyggt sätt i alla olika skärmstorlekar.